De aankoopmakelaar voor Westervoort maakt van uw droomhuis úw huis. Ik ben aanwezig bij bezichtigingen, breng een reëel bod uit en onderhandel op een professionele wijze. Met passie voor het vak en de nodige ervaring maakt de aankoopmakelaar voor Westervoort van uw zoektocht een succes.

Kies voor een heldere aanpak van de aankoopmakelaar voor Westervoort

Het start allemaal met het vinden van uw droomhuis. Bekijk eens het aanbod aan koophuizen en laat u inspireren. Uiteraard bent u ook van harte welkom op het kantoor. Vanuit Duiven ben ik als aankoopmakelaar actief in de gehele regio, zo ook in Westervoort en Zevenaar. Bent u enthousiast geworden over een huis? Dan lopen we samen de volgende vier stappen door:

 • Bezichtiging

  Natuurlijk bent u benieuwd naar het huis dat u op het oog heeft. We plannen dan ook zo snel mogelijk een afspraak voor een bezichtiging in zodat u de sfeer van de woning kunt proeven en de verschillende ruimtes kunt beoordelen. Mijn taak als aankoopmakelaar is om de bouwkundige staat van het huis in Zevenaar, Westervoort of Duiven en de vraagprijs te beoordelen.

 • Aankoop

  Bent u enthousiast geworden over het huis? Dan voer ik, namens u, de onderhandelingen uit om tot een eerlijke aankoopprijs te komen. Zodra ik de koopovereenkomst heb ontvangen, bespreek ik deze nauwkeurig met u door zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 • Overdracht

  Het is zo ver! U wordt vandaag de eigenaar van uw droomhuis. Als laatste sta ik u bij tijdens de eindinspectie en kijken we samen of het huis precies zo is opgeleverd als afgesproken.

 • Nazorg

  Loopt u na de overdacht tegen problemen aan of ontvangt u graag advies over bepaalde zaken? Ook dan sta ik als aankoopmakelaar uit de omgeving van Zevenaar en Westervoort voor u klaar.

No cure, no pay

U betaalt alleen voor mijn begeleiding als aankoopmakelaar in de omgeving van Duiven, Zevenaar en Westervoort als het huis daadwerkelijk is aangekocht. Wel zo eerlijk. Heeft u interesse in professionele en persoonlijke aankoopbegeleiding? Neem gerust contact op via info@gerdmakelaardij.nl of bel naar 0316 44 10 20.