Uw woning goed verkopen

U wilt uw woning – het liefst zo snel mogelijk – tegen een zo hoog mogelijke reële opbrengst – verkopen?! Dan is het van belang dat uw woning zich in het brede aanbod positief onderscheidt van de andere woningen. Gerd Makelaardij zorgt er altijd voor dat uw woning met een reële prijs en aantrekkelijke presentatie bij potentiële kopers in het oog springt, wat de kans op een snelle en goede verkoop aanzienlijk verhoogt.

Gratis waardebepaling

Bij Gerd Makelaardij begint de verkoop van uw woning met een persoonlijke kennismaking en een gratis, geheel vrijblijvende waardebepaling. Met actuele kennis van de woningmarkt en alle gegevens als bouwjaar, ligging, grootte en afwerking op een rijtje geeft makelaar Gerhard Brethouwer een gedegen advies over de huidige marktwaarde en verkoopmogelijkheden van uw woning.

Aantrekkelijke presentatie

Pas na uw besluit met Gerd Makelaardij in zee te gaan, wordt het altijd spannende verkoopproces opgestart. Samen met u en mijn verkoopstyliste maken wij uw woning op een aantrekkelijke manier klaar voor verkoop. Vervolgens legt een ervaren vastgoedfotograaf alles sfeervol op foto’s vast, waarna uw woning optimaal vindbaar op Funda, Jaap, Pararius en deze website komt te staan.

Persoonlijke begeleiding

Vanzelfsprekend benut Gerd Makelaardij ook de sociale media. Als verkoopmakelaar begeleid ik de bezichtigingen die dit alles gegarandeerd oplevert. Ik laat de potentiële koper de mogelijkheden van uw woning zien en benadruk dat er een plek voor hun eisen en wensen is in wellicht hun toekomstige thuis.

Ik kom graag bij u langs om in een vrijblijvend gesprek te horen wat uw plannen zijn, waarbij ik u tevens vertel wie ik ben en hoe ik te werk ga.