Ben jij een starter op de woningmarkt in Westervoort, Duiven of Zevenaar en sta je op het punt om jouw eerste huis te kopen?
Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Westervoort, Duiven of Zevenaar?
Wellicht is mijn Starterspakket dan iets voor jou.

Wat is het?

Met een Starterspakket help ik je bij het verwoorden van jouw wensen, zodat er een zogenaamd ‘woonprofiel’ ontstaat. Met dit woonprofiel kan ik je helpen met het zoeken naar jouw perfecte huis in Westervoort, Duiven of Zevenaar.
Als je denkt deze gevonden te hebben, bekijk ik het huis van onder tot boven.
Zo onderzoek ik bijvoorbeeld of er verontreiniging is, of er juridische bijzonderheden zijn en of het huis bouwkundig in orde is. Als ik twijfel, bespreek ik dit met je en zal ik, zo nodig, een vervolgonderzoek door een gespecialiseerd bedrijf adviseren.
Ik beoordeel of de vraagprijs van jouw droomhuis reëel is en geef je mijn ideeën over een redelijke koopprijs.
Ook zijn de ontbindende voorwaarden, de datum van overdracht en eventuele herstellingen door de verkoper, heel belangrijk.
Ik zorg ervoor dat dit alles op de juiste wijze en volgorde verloopt. Van het verwoorden van je woonwensen tot het moment van de sleuteloverdracht.
Hiervoor gelden wel 3 spelregels:

  1. Het is de eerste keer dat je een huis gaat kopen.
  2. De maximale leeftijd is 35 jaar.
  3. Ik doe vier woningbezichtigingen met je en bespreek deze.

Voor deze aankoopbemiddeling betaal je de speciale prijs van 1250 euro.
Komt er uiteindelijk geen overstemming, dan betaal je niets.
Kortom: no cure no pay!

Is dit het moment voor starters om te kopen?
Deze vraag is natuurlijk nooit goed te beantwoorden, aangezien niemand weet hoe de woningmarkt zich de komende jaren gaat ontwikkelen.
Kijk ik naar de feiten op dit moment, dan is het nu zeer aantrekkelijk om een huis te kopen; de rente is namelijk bijzonder laag.