Makelaar Duiven

Gerd Makelaardij, de makelaar met persoonlijke aandacht!

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Gerhard Brethouwer, de trotse eigenaar en uw persoonlijke makelaar van Gerd makelaardij. Graag help ik u op een verfrissende manier bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis of verkoop van uw huidige thuis. Naast een snelle en goede (ver)koop zijn persoonlijke begeleiding en optimale bereikbaarheid voor mij van groot belang.

Mijn ervaring met makelaars

Zelf ben ik meer dan eens verhuisd. Na mijn jeugd in Eerbeek vertrok ik via Arnhem, Soest, Amsterdam, Arnhem naar Duiven waar ik al weer 9 jaar met veel plezier woon. Ik weet dus hoe het voelt om een huis te kopen en verkopen. Bovendien wekte mijn persoonlijke ervaring de interesse voor het makelaarschap, waar in mijn ogen op een andere, vooral persoonlijke manier invulling aan gegeven kon worden.

Mijn Gerd makelaardij

Na het volgen van de makelaarsopleiding ben ik in 2018 begonnen met Gerd makelaardij. Gerd verwijst naar de afkorting van mijn voornaam Gerhard.

Als makelaar benut ik al mijn ervaring voor een meer dan aantrekkelijke koop of verkoop van uw (nieuwe) thuis.

Mijn omgeving

De omgeving van Duiven kenmerkt zich door landelijk en ruimtelijk. Dit spreekt mij enorm aan en als je behoefte hebt aan de stad ben je zo in Arnhem, Nijmegen, Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem en zelfs in het Duitse Düsseldorf. Deze prachtige oude steden zijn allemaal relatief dichtbij, waardoor je gemakkelijk de natuur en de stad met elkaar kunt combineren. Aan mensen die hier niet wonen, stel ik weleens de vraag: 'Hoeveel ooievaars heb jij vandaag gezien?' De meeste kijken mij dan heel verbaasd aan, maar in deze omgeving is het neerstrijken van ooievaars in het voorjaar heel normaal. Ik geniet daar enorm van! Het schitterende heuvelachtig bosgebied Montferland, het Veluws natuurgebied de Posbank, de ooievaars en de gemoedelijke leefomgeving zijn voor mij voldoende redenen om hier nog heel lang te blijven. Ik kan dus in alle eerlijkheid zeggen: neem hier eens een kijkje. Ik weet zeker dat deze mooie omgeving niet alleen mij, maar ook u bevalt.

Ben ik een makelaar naar uw hart?
Neem dan gerust contact met mij op.