Hoe u de perfecte outfit voor uw kind kunt matchen

Geplaatst op 25-02-2022

Categorie: Fashion

Kinderoutfit

Als je kind opgroeit, zul je merken dat het zijn eigen gevoel voor stijl en mode ontwikkelt naarmate het pubert. Een deel van het ouderschap houdt in dat je je kind helpt met hun persoonlijke interesses en smaak, dus een manier om dit te doen is door ze te helpen hun perfecte outfit te vinden om van tijd tot tijd te dragen.

Naarmate jullie dichter naar elkaar toe groeien en meer tijd samen doorbrengt, kun je leren wat je kind wel en niet leuk vindt aan bepaalde kleuren, stijlen en texturen, zodat je de perfecte outfit voor je kind kunt matchen wanneer de gelegenheid zich voordoet. ontstaat.

De basiskleuren


Het is het beste om te beginnen met deze drie kleuren: zwart, wit en marine. Ze zullen je door 90% van de garderobebehoeften van je kind helpen, omdat ze kunnen matchen met bijna elke andere kleur die er bestaat.

De meeste kinderkleding volgt een basiskleurenpalet van grijstinten (zwart), rood (wit) en blauw (marineblauw). Als dat niet het geval is, volgt het meestal een alternatief thema of schoolmascotte.

De Little Boy kind broek


Geef je kleine jongen een kledingkast vol broeken en jeans in een grote verscheidenheid aan kleuren. Gelukkig zijn jongensbroeken verkrijgbaar in een scala aan patronen, prints en gedurfde tinten die goed passen bij hun favoriete overhemden.

Outfit combineren

Als je hulp nodig hebt bij het combineren van hun outfits, begin dan met het overwegen van de oogkleur van je kleine man. Kijk dan naar zijn huidskleur: lichtblonde jongens kunnen er geweldig uitzien in bepaalde tinten blauw, terwijl een donkere huidskleur beter past bij aardse tinten zoals kaki of groen.

De broek in kleuren van het kleine meisje


Om de broek van je kind te matchen met een overhemd, moet je eerst bedenken hoe groot een rolkleur speelt in haar outfit. Kies je bijvoorbeeld voor een donkere broek, kies dan voor een levendige top, of andersom.

Kleuren matchen

Het is het beste om kleuren te matchen die dicht bij elkaar liggen of identiek zijn (bijvoorbeeld lichtblauw en lichtgeel). Vermijd contrasterende kleuren (bijv. rood en groen) omdat ze eruit kunnen zien als een ongeluk dat wacht om te gebeuren.

Kind broek


Vaak dragen jongens broeken tot ze ongeveer 12 jaar oud zijn, en meisjes dragen jurken of rokken tot ze ongeveer 10 jaar oud zijn. Dit zou een goede indicatie moeten zijn van wat voor soort outfit uw kind zou moeten dragen. Een kind broek matchen is voor de kleine een goede optie!

Haal daarom de beste kinderbroeken altijd bij de beste webshops online.

Leeftijd

Als je zoon 10 jaar oud is en nog maar net een broek draagt, is hij waarschijnlijk een maat te groot voor ze; als je dochter 5 jaar oud is en nog steeds jurken draagt, is ze waarschijnlijk ongeveer twee maten te klein.

Mixen


Als het gaat om het aankleden van een kleintje, zijn er zoveel opties en combinaties. Hoe weet je wat er het beste uitziet? Begin met het bekijken van instructievideo's die verschillende stijlen en manieren om kleding te combineren laten zien.

Laat de persoonlijkheid van uw kind dan uw gids zijn: als ze de voorkeur geven aan meer eenvoudige outfits, houd het dan ingetogen. Maar als ze van felle kleuren of funky prints houden, ga dan mee met hun flow! Door ze te betrekken bij het samenstellen van hun eigen outfits kan het ook leuk worden.

De basis voor zowel meisjes als jongens


Het dragen van bij de leeftijd passende kleding die goed past, is essentieel om er stijlvol uit te zien. Vermijd te korte broeken, tops met spaghettibandjes en te korte rokken.

Spijkerbroek

Als de kleding van een kind slecht past of niet geschikt is voor zijn of haar leeftijd, zal het moeilijk zijn om ze er modieus uit te laten zien. Bovendien vinden kinderen het meestal leuk om kleding te dragen die goed past - dat betekent dat hun spijkerbroek niet scheurt! Geef het goede voorbeeld door je zelf goed te kleden.