Met zekerheid uw nieuwe woning kopen

Uw droomhuis gevonden? Vertrouw dan van de eerste bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht op de persoonlijke aankoopbegeleiding van Gerd makelaardij. Ik kijk met een objectieve en kritische blik naar de woning en weet met mijn actuele kennis van de woningmarkt altijd scherp te onderhandelen, zodat u van een goede koop verzekerd bent.

Vragen bij de aankoop

Uw droomhuis zoekt u natuurlijk zelf op websites zoals Funda en Jaap. Eenmaal gevonden start de uitdagende klus van bieden, onderhandelen en afhandelen van de aankoop van uw droomhuis. Er komt best veel op u af en dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Als aankoopmakelaar help ik u graag bij alle vragen over de aankoop van uw nieuwe thuis en de eventuele verkoop van uw huidige huis. Ik denk met u mee en samen zetten we het hele traject overzichtelijk op een rijtje.

Bezichtiging

Wanneer de woning na de eerste bezichtiging nog altijd goed voelt, gaan wij samen terug voor een tweede bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging laat ik u aan de hand van uw woonwensen de (on)mogelijkheden van de woning zien. Ik, als makelaar, let vooral op de staat van de woning en of de vraagprijs marktconform is.

Aankoop

Als u besluit om over te gaan tot aankoop van de woning dan bepalen wij samen de aankoopstrategie. Hierna voer ik, namens u, de onderhandelingen om zo tot een reële aankoopprijs te komen. Ook regel ik de datum van overdracht en beoordelen we samen de opgestelde koopovereenkomst. Vanzelfsprekend neem ik deze uitgebreid met u door voordat u ondertekent.

Overdracht

Wanneer de dag is gekomen dat de woning uw eigendom wordt, sta ik u bij tijdens de eindinspectie. Samen beoordelen we of de woning in de staat wordt opgeleverd zoals is afgesproken en hierna gaan wij samen naar de notaris.

Zijn er na de sleuteloverdracht nog vragen of wensen, dan kunt u uiteraard bij mij terecht.

Wilt u met zekerheid uw nieuwe woning kopen? Schakel mij dan als uw aankoopmakelaar in.